logo2.png
lakk-avdeling.jpg

1: LAKK AVDELING

Får å kunne holde konkuransedyktige priser må man hele tiden finne smartere måter å jobbe på.

Vi i C.J Bil er stolte over å kunne si at vi holder oss oppdatert på nye produkter og utstyr i markedet og vi er nå blant de første i norge som har tatt i bruk uv fyller. 

5.jpg

2: KAROSSERI AVDELING

Vi I C.J Bil tar sikkerheten på alvor og satser stort på sikre bilskadereperasjoner. Vi kurser regelmessig og sørger for at alt vårt utstyr følger dagens standard og reperasjoner blir utført etter bilprodusentenes retningslinjer. Vi er stolte over å kunne fortelle at vi nylig har innvistert i di seneste sveiseapperatene og naglemaskinene. Vi har både Celette rettebenk og autorobot.

pdr.jpg

3: PDR

Vi retter småbulker uten å lakkere. Har du småbulker på bilen din kan di fikses uten å lakkere. Dette utføres av en erfaren PDR tekniker som har 13 års erfaring innen faget og har rettet mange tusen bulker. Dette må bare prøves og resultatet på flesteparten av bulkene blir med bedre resultat og bare en brøkdel av prisen av vanlig konvensjonell biloppretting.

bilde-9-spottrepair.jpg

4: SPOTTREPAIR

Vi er interesert i å være konkuransedyktige på pris, i mange tilfeller kan man begrense seg til å lakke bare deler av en komponent. Dette blir
både materialbesparelse og besparelse av tid for demontering osv. Kom å vis oss din skade, så kan vi råde deg til hvordan du kan få utført
jobben på best mulig måte.

bilde-10-lyktereperasjon.jpg

5: LYKTEREPERASJON

Di fleste lyktene på bilen i dag er laget av plast. Dette gjør dessverre at di fort blir ripete, slitte og matte.  Dette fører til at lyktene ikke gir fra seg riktig lysstyrke. I di aller fleste tilfeller kan lyktene slipes og legges på nytt lag med uv beskyttelse. Ikke bytt lyktene før vi får sett på om di kan repareres. Her er det fort mange tusen å spare. 

bilde-11-riper.jpg

6: SLIPING OG POLERING AV RIPER

Har du småriper på bilen din eller den er slitt i lakken er det ikke alltid løsningen er å lakkere. Vi har utstyr til å slipe å polere riper eller små defekter.

tesla.jpg

7: TESLA

Vi i C.J Bil er utrolig stolte over å endelig kunne si at vi er blitt et autorisert karosseri og lakkverksted for tesla. Dette gjør oss til det eneste autoriserte skadeverksted på sørlandet.